U-kullen

Siesta

130722

I dag är det SÅÅÅ härligt varmt. 

Tjorven tar sej en siesta i skuggan.

Stina, Skrållan och Malin chillar vid poolen.
Till och med en "karl" kan bli lite slut av värmen.

Valparna 7 veckor

130720

Dagarna går i en rasande fart. Valparna älskar att vara ute i hagen och vi försöker ha dom ute så mycket som möjligt. Grisen är en mycket populär leksak för både små och stora hundar. Vi människor tycker också den är bra, för den låter lite lagom mycket.

Än så länge är grisen något större än Stina. Men snart så...

Valparna 6 veckor

130712

Vi har härligt väder mest varje dag. Valparna får vara ute så mycket vi hinner. Jag törs inte lämna dom själv med tanke på fåglar och annat "otyg". Men nu har jag fått en hel del gjort i trädgården. Dom är så roliga. Först ger dom järnet och busar och brottas. Sen, helt vips, sover alla i en hög. Efter en stund är dom igång igen.

Korttagning

130706

Att ta kort kan verka lätt. Men tro inte att det bara är att ta kort. Det ska busas också och tuggas och busas igen.

Ännu en fin dag i hagen

130703

 Stina i tunneln   ❤

Det vore väl sjutton om man inte kan brotta ner en tjej, tänker Melker och går på Gucci med "hull och hår"

Ut i hagen

130701

Det här har varit den roligaste dagen hittills för valparna. Vi har fixat utehage och lite nya leksaker. 

Det fanns inga tveksamheter hos valparna, utan festyran infann sej direkt. Dom for runt för att kolla på allt. Inte ens tunneln var otäck utan där busade dom runt som om dom alltid hade lekt i en sådan.

Dags för att tanka lite "mellis" hos mamma Iza

När valparna kom in somnade dom så här gott <3 Det är jobbigt med frisk luft.

Kullen 4 veckor

130629

Nu är busarna 4 veckor. På deras schema står äta, busa, sova och sköta magen. Allting gör dom till 100%. Precis som det ska vara i en valps liv. Tyvärr kommer det en regnskvätt lite då och då. Så än har dom inte fått vara ute. Men det ska bli, så fort som vädret tillåter.

Dessutom står kloklipp, avmaskning och lite uppfrechning på agendan. 

Så vi har att göra. Dagarna går, som ni förstår.

Kullen är så mysig och deras personliget börjar märkas mer och mer.

Veckorna skenar fram

En helt ny värld har öppnat sej :-)

130621

Redan är kullen 3 veckor.

Dom växer med bra fart och har nu flyttat ut i köket för att vara lite mer i händelsernas centrum. Sovrummet är nu mera för lugnt och tråkigt.

Jag har serverat mat  och det var populärt. Alla smaskade och åt med god aptit. Bordsskicket var väl inte perfekt precis. Men något ska vi ju ha att jobba med om dagarna. 😉

Något mer som vi har att jobba på är att komma på namn på U. Inte helt lätt, men det kommer. Däremot har vi bestämt "tilltalsnamn", så nu har alla fått det och dom som hade tidigare, har fått nytt. 

Gissar att jag inte behöver berätta vilket tema vi valt 🙂

Här är vi alldeles nyfödda. Vackrare än vackrast <3

Anna 22.07.2013 16:17

Söta lilla Tjorven! Nu är det bara en vecka kvar 😄

| Svar

Senaste kommentarer

23.06 | 18:04

Ursäkta att svaret dröjt. Jag är inte här så ofta när jag inte har kull. Jag har inget på gång just nu och inget planerat. Ska troligtvis opereras framöver.

06.06 | 14:23

Hej.
Vi kommer från åland och vi funderar på att skaffa en maine coon, tänkte höra lite om du har några på gång, isf är vi intresserade av en hane.

11.04 | 15:14

Hej, jag heter Adriana Rusin Västerås, och undrar vad Ariel kostar? Har haft vanliga katter , en Birma och en perser. Men min dröm har varit att ha en röd Main

28.09 | 18:20

Hej! Jag har haft hund sedan 2002, sammanlagt 2 renrasiga flattar och 1 blandning Flatt/schäfer. Nu är jag på jakt efter en röd Cocker hane i sinom tid. Jag ska först se till att bli pensionär eller jobba deltid för att ha tid med min nya vän på rätt sätt